10 mei 2013

Clearasil

Hayy,
Wij zijn vandaag even de stad in geweest voor moederdag. Wij hebben daarvoor een aantal spulletjes gekocht en ik nog twee beautyproducten voor mezelf. Wil je een shoplog zien? Laat het dan even weten bij de reacties.

Wat ik heb gekocht is van het merk Clearasil. Ik denk dat jullie dat allemaal wel kennen maar het is een merk dat producten maakt tegen acne. Nou heb ik geen acne maar soms is het gewoon even handig om te hebben. Normaal zijn deze producten best wel prijzig, zo rond de 8,50, maar bij de Action hebben ze nu Clearasil producten voor 1,79! Zelf heb ik nog nooit iets van dit merk gehad dus het leek me nu een goede kans om het is te gaan proberen.Ik heb de Clearasil Ultra Spots + Maks Wash and Mask en de Ultra Overnight Face Lotion gekocht. Ze waren allebei 1,79.Clearasil Ultra Spots + Marks Wash and Mask is een dikke groene/modderachtige creme. Je kan het gebruiken als face wash maar ook als maskertje. Als je het als face wash wilt gebruiken smeer je een klein beetje over je hele gezicht en masseer je het in. Was het dan gelijk af met lauw warm water. Als je het als maskertje wilt gebruiken neem je een iets grotere hoeveelheid creme en breng het als een maskertje aan. Laat dit ongeveer 1 minuutje intrekken en spoel het dan eraf met lauw warm water.Clearasil Ultra Overnight Face Lotion is een wat kleinere tube dan de Wash and Mask. De inhoud is wit. Dit is een nachtcreme. Neem een kleine hoeveelheid op je handen en smeer dit op je gezicht. Vermijdt de ogen en mond.

                  
Deze beide producten moet ik nog helemaal goed uittesten dus ik kan er nu nog niets over zeggen, wel dat dit producten zijn die dus tegen acne werken. Van veel mensen heb ik goede verhalen gehoord dus ik ga dit met plezier testen!
Wil je meer informatie? vraag het dan!

xx                        

3 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. bedankt!
  Ik vind het inderdaad erg uitdrogend, maar een slecht product is het niet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer dat ik de rectie niet heb kunnen zien maar het leek me niet echt vriendelijk :-(

   Verwijderen