Pagina's

9 mei 2013

Etos vs Lancaster

hei allemaal!
wij hebben vandaag weer een nieuw artikel. Dit keer een wedstrijd tussen twee producten, een duurder merk en een budget proof

Wij testen Lancaster tonic tegen Etos verfrissende tonic.








Op Noor's handen hebben we heel veel foundation gesmeerd en een dikke lijn gezet met eyeliner.We weten dat tonic geen make-up remover is maar zo kunnen we wel zien welke beter en/of sneller reinigt.



We hebben op elke hand een tonic gebruikt. Het resultaat is dat het wel schoon is maar, dat Lancaster er langer over doet! Bij die van de Etos ging het bij een paar vegen van mijn hand af, maar bij die van Lancaster duurde het twee minuten! Het verbaasde ons best wel, want Lancaster is duurder dan Etos.
Wel ruikt de lancaster tonic veel lekkerder dan die van de etos. Die van lancaster ruikt een beetje bloemetjes achtig en die van de etos juist heel fris. Licht er natuurlijk aan wat je zelf lekkerder vindt

Zo zie je maar weer dat een duurder merk niet altijd beter hoeft te zijn!
Zelf zou ik Lancaster niet opnieuw kopen maar die van de Etos.

Hebben jullie nog suggesties voor artikelen? Laat het ons weten hier onder of stuur ons een mailtje bij Contact

bye ,
xx Iris en Noor

3 opmerkingen:

  1. hai
    uhhm waarom testen jullie tonic als make up remover?
    een tonic is er voor om de ph waarde in de huid weer op balans te krijgen. en na je make up remover de laatste restjes make up weg te halen. en waarschijnlijk zit er in de tonic van etos alchohol en een shit load aan dingen die niet goed zijn voor de huid en in die van lancaster niet of minder.
    dus volgende keer ook een foto van de ingredienten lijst a.u.b
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi, opzich een leuke review, maar vrij kort, en ik vind ook dat jullie erg weinig foto's maken (bijvoorbeeld over het eindresultaat). Om maar nog niet te praten over dat jullie amper weten wat Tonic is/inhoudt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. we weten dat het geen makeup remover is , staat ook in de tekst, maar anders kan je niet laten zien of hij goed werkt.

      Verwijderen