31 mei 2013

MAX make up palette ♥


Heyy ♥
Hier een review over de MAX make up everyday 18-Color Eye Schadow Palette. Wij hebben deze gekocht bij de action en hij is 1.50 euro.


Het is de kleur Nude 03, Ze hadden alleen deze kleur nog toen wij er waren. De andere twee kleuren vinden wij veel mooier.Dit is het palette aan de binnenkant, 18 kleurtjes een spiegeltje en er zat ook nog een aplicator bij.


Dit zijn de kleuren van de bovenste rij. Deze vinden wij allebei wel heel erg mooi. Ze doen het best goed, ze zijn goed gepigmenteerd. Voor de prijs


De middelste rij. Een beetje bruin/ goude tinten, Wij vinden het wel jammer dat de oogschaduw glimmend is. Dat zie je vrij slecht op de foto maar daardoor geeft het een beetje een ouwerlijke uitsraling


De onderste rij. Nog een paar bruine tinten en grijs/zwarte tinten. de grijs/ zwarte tinten zijn juist wel mooi doordat ze glimmend zijn. Maar wel te overdreven voor overdag.

Dit was de review. We zijn er erg tevreden over zeker voor de prijs. De bruine tinten vinden we echt niet mooi maar de roze en grijs/zwarte tinten vinden we wel heel mooi.

doegg xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten