13 nov. 2013

Essence kwasten

Eindelijk na een tijdje weer een post, en eigenlijk hadden we er gewoon echt geen tijd voor.
Sorry hiervoor.
Maar ik heb vandaag een artikel over kwasten.
Ik gebruik nou sinds een tijdje twee Essence kwasten en ik wil hier even mijn mening over geven.
Ik heb de Blush Brush en de Powder Brush. De ene om je blush of bronzer mee aan te brengen en de ander je poeder.
Ik vind het leuk dat ze een kleurtje hebben en aan de bovenkant gewoon zwart, want dan kan je zien hoeveel poeder je op de kwast hebt zitten, en dat is best wel handing voor als je blush aan wilt brengen.


Dit is de blush kwast. Hij is mooi roze en zit goed verpakt in een roze, oranje, paarse, plastic verpakking. Deze kwast heeft vrij weinig haartje waardoor hij wel veel poeder opneemt, maar bijna niets afgeeft. Meestal doe ik dan een watje nat maken en daar even met de kwast over heen vegen, en dan in de poeder en dan op mijn gezicht. Dit vind ik zelf beter werken. De blush kwast is schuin afgesneden wat natuurlijk erg handig is voor blush en bronzer aanbrengen. Hij ligt ook fijn in de hand.
Deze kwast kostte iets van €2,30.


Dan de poeder kwast. Deze heeft paarse haartje en zit in een paars met zilvere plastic verpakking. Deze kwast heeft veel haartjes en brengt de poeder heel erg dekkend aan. In de vakantie gebruikte ik hem voor foundation als een soort buffer kwast maar bij dat soort kwasten staan de haartje vaak nog dichter bij elkaar en is het daarom makkelijk om foundation mee aan te brengen en is het mooi dekkend. Deze kwast gebruik ik soms ook voor bronzer en blush omdat dat even sneller gaat en hier is hij ook heel goed voor!
Deze kwast is rond en is super zacht, die roze kwast trouwens ook ;)
Deze kostte iets van €2,60.

Ik vind de kwasten heel erg fijn werken en zijn niet zo groot en makkelijk mee te nemen in een klein makeup tasje in je tas mee naar school of naar je werk.

Ook zijn dit hele goedkope kwasten. Als je denkt mm, na dit review zou ik best de kwasten willen kopen, zou ik de blush kwast laten liggen. Je zou in principe de kwast zo moeten kunnen gebruiken en niet eerst andere dingen er mee moeten doen. De poeder kwast zou ik je wel aanraden en het kan ook nog eens voor foundation gebruikt worden.

Ik hoop dat jullie hier wat aan hadden!
groetjess,



1 opmerking: