Pagina's

2 jun 2013

Ask us #3

haii,
vandaag weer een Ask Us. Het is alweer de derde editie!
hieronder de vragen;

HOE KAN IK HET BEST MIJN HAAR VEZORGEN ONDER DE DOUCHE?
Nou, dat is voor iedereen anders. Maar ik heb iets nieuws ontdekt. Andrelon oil&care met marrocaanse arganolie. Dit gaat je pluizige haar tegen, het blijft lekker ruiken en het blijft zacht! Daarna gebruik ik meestal een conditioner, gewoon van Kruidvat huismerk. Dat vind ik een prima conditioner en raad ik iedereen aan. Ook raadt ik de Panthe shampoo's aan, die ruike heeel erg lekker en verzorgt je haar echt goed!

WETEN JULLIE EEN GOED BUDGET MERK VOOR EEN MASCARA?
Ja, het is niet echt een budget merk maar hij is soms in de aanbieding; maxfactor 2000 callorie dramatic volume. Deze is rond de 11,50, ik haal hem meestal als hij in de aanbieding is, en volgens mij is er volgende week een actie? Ook raad ik je de Essence get big lashes aan, dat is in de zilveren ronde verpakking ik geloof 3 euro ofzo. Etos heeft ook goede mascara's, in de blauwe verpakking vind ik het fijnst, die is geloof ik 4 euro.

HOE KAN IK HET BEST FOUNDATION AANBRENGEN?
Er zijn verschillende manieren, met je vingers, een sponsje, een kwast en een ei-spons. Ik gebruik een sponsje en Iris een kwast. Als je met de kwast en het ei vormige sponsje je foundation aanbrengt is hij heel dekkend. Als je het met je vingers doet zie je meestal nog strepen of vlekken, dus die raadt ik je af. Een foundation kwast kan je gemakkelijk halen bij de Hema of Kruidvat en de sponsjes ook.

dit waren de vragen voor vandaag,
Heb jij ook een vraag? mail ons naar inbeautystuff@gmail.com en volgende week word jou vraag beantwoord!
x

2 opmerkingen:

  1. Hoi ,

    super bedankt voor jullie reactie!
    super lief!
    jullie site ziet er ook leuk uit!
    we hebben alleen een vraagje , hoe maak je zo'n menu balk?

    liefs ,

    www.alovelylife1.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je bij blogger klikt op paginas en dan nieuwe pagina :) zo krijg je de tabbladen, ik hoop dat het lukt!

      x

      Verwijderen