4 jun. 2013

Nieuwe camera + foto's van beautystashes

heyy,
mijn ouders hebben in het weekend een nieuwe camera gekocht namelijk de Samsung WB850F 16.2MP smart camera met wi-fi. Ik vind het echt een onwijs goede camera, omdat hij van dichtbij heel goed scherpstelt . De kwaliteit van de foto's zal vanaf nu beter worden omdat we eerste altijd met onze mobieltjes foto's maakte. En dat natuurlijk niet een fantastische kwaliteit is. Ik hoop dat jullie de foto's nu beter vinden! enjoy!
                       


Mijn oorbellen stash, dit zijn de oorbellen die ik dagelijks in doe. Ik heb er nog veel meer maar ik vind het handig om mijn favoriete allemaal in 1 bakje te hebben. De meeste zijn van de H&M maar de studs oorbellen rechts heb ik alle 3 zelf gemaakt. Weten hoe je studoorbellen maakt? Zet bij de comments!


Mijn parfum stash, nouja klein gedeelte ik heb ze getelt en mijn hele parfumstash bestaat uit 19 parfumflesjes :). Ik heb al een keer een artikel over mijn parfum stash geschreven om die te zien klik hier.. daar zie je mijn favoriete parfummen.


Een gedeelte uit mijn nagellakstash, met in het midden een lakje van l'oréal paris. L'oréal is zeker weten mijn favoriete merk qua nagellakjes.


Mijn everyday bakje waar mijn foundation, mascara, blush, lipbalsems, oogschaduws inzitten die elke dag gebruik. Dat vind ik veel handiger dan dat ik elke dag in een bak moet zitten graaien ;)

Ik hoop dat jullie het artikel leuk vonden, de foto's zullen vanaf nu beter worden. Behalve als mijn ouders de camera hebben want hij is tenslotte van hun ;)

lovess,

Iris


4 opmerkingen:

  1. Laat ff weten hoe je studoorbellen maakt! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. sorry maar moet het even zeggen, het is niet kwa maar qua..

    XX leuk blog meiden!

    BeantwoordenVerwijderen