6 jul. 2013

L'ORÉAL paris confetti topcoat ♥


Heyy,
Vandaag laten we een superleuke nailart/review zien met behulp van de L'oréal paris confetti topcoat met witte en zwarte stipjes erin voor een leuk speels effect. we gebruiken een grijze nagellak van L'oréal namelijk nummer 604. 


Als eerst doe je zoals je altijd hoort te doen een basecoat op. Dan doe je de licht  grijze nagellak nummer 604  op, wij vonden 1 laagje goed genoeg want het dekt prima. Maar het is wel mooier om 2 laagjes te doen voor een egaler effect. De nagellak van L'oréal paris vinden wij erg goed lakken en ook super snel drogen dus wij zijn helemaal fan van de L'oréal lakjes :)

\

Dan doe je een dikke laag van de confetti topcoat erop, nouja eigenlijk hoeft het helemaal niet zo veel want er zitten super veel stipjes in! Ook deze nagellak droogt snel dus als je haast hebt kun je even mooi en snel je nagels lakken ;)  Wij vinden het erg leuk eruit zien ook bijvoorbeeld voor 1 nagel zoals je ringvinger. ook kan je alleen de topcoat zonder een kleurtje doen, ook leuk!


Wij hopen dat jullie de review/nailart leuk vonden! Wij vinden het er superleuk uitzien en de nagellak blijft ook goed zitten. Het bleef er ongeveer 4 dagen helemaal perfect op zitten. Daarna begon het er wel af te brokkelen maarja in vergelijking met andere lakjes vinden wij dat prima. Laat weten wat jullie ervan vonden bij de comments!

loves Noor en Iris


Geen opmerkingen:

Een reactie posten