18 aug. 2013

mini shoplog kruidvat + reviews

Heyy, ik een paar dagen geleden met Noor even naar de kruidvat geweest omdat er sale was bij essence en catrice. Ze hadden niet heel veel maar ik heb toch 3 dingentjes gekocht.


Deze blush van catrice, hij is licht roze een beetje glimmend met oranje en wit erdoorheen gemend. Ik vind deze blush er alleen al heel mooi uitzien! Het is kleur C01 sugar shock van de limitit edition lijn candy shockWauw wat ziet de kleur er mooi uit in het doosje! Helaas is hij niet heel goed  gepigmenteerd, maar ik vind de kleur wel onwijs mooi! deze blush kostte 2.50 in de kortingsbak bij de kruidvatDan deze oogschaduw van catrice, hij is heel glitterig wat ik eigenlijk er wel heel mooi aan vond. De oogschaduw kosste nu ook maar 1 euro. Maar aaargg waar ik zo een verschrikkelijke hekel aan heb is zo een stickertje op het product dat er niet meer af gaat of dat er een plakkerig vlak blijft. Bah, het doosje is gelijk verpest hahaha. Sorry daar iriteer ik me aan :)Zo ziet het eruit op de huid. Ik vind hem echt heel mooi en hij is ook goed gepigmenteerd. Mooi om een leuke ooglook mee te maken. Ik weet alleen niet welk nummer het is dat is er heel raar afgegaan ofzo?

Dan alweer als laatste deze, lipgloss van essence; stay with me in nummer 03. Ik vind het een heel mooi kleurtje. Ik kijk laatste naar al mijn lipglosjes en ze zijn echt bijna allemaal ongeveer deze kleur. Ik weet niet waarom maar ik grijp altijd naar deze kleur als het om lipgloss gaat. Ik heb nu al van clarins, kiki, nivea en nog een aantal anderen. Maar ik vind het applicatortje verder gewoon prima. de lipgloss was nu ook maar 1 euro.


Hier zie je de lipgloss nog op de huid, hij is heel mooi lichroze. hij glimt ook niet al te erg wat ik wel fijn vindt.

dit was alweer mijn shoplog, het was niet heel veel maar ik wou het toch even laten zien. Ik heb al de producten bij de kruidvat uit de kortingsbak gekocht. Ik weet niet zeker of ze deze producten nog hebben, maar het is zeker een kijkje waard!


1 opmerking:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen