8 okt. 2013

DIY random cadeautjes ♥
Soms verveel je je echt heel erg en weet je niks te doen, ik heb daar een paar leuke ideeen voor! Ik heb een paar leuke DIY's voor jullie! Ik keek even rond op deze site en zag gelijk hele leuke dingen! Kijk verder voor de diy's!

Laten we beginnen met een dienblad tafeltje. Het is heel simpel en is snel te maken, en natuurlijk ook leuk om te maken, maar misschien ook wel om te geven, ook heb je er weinig spullen voor nodig en je kunt het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt.


Wat heb je nodig: 4 dienbladen van de Action (ongeveer 1 euro per stuk), en 4 latjes hout, dit kan je kopen bij de Gamma, ook deze latjes kan je natuurlijk zo hoog als je wilt maken. Zoals je hieronder ziet heb ik een latje gevonden die het meest geschikt is voor dit 'kastje', als je twee van de latjes koopt, en ze allebei door midden zaag, en het aan de dienblaadjes plakt heb je dus zo'n kastje. Alles bij elkaar kost het ongeveer 10 euro maar! Voor je makeup of parfum, of gewoon voor in de woonkamer met tijdschriften ofzo! KLAAAAAR!

Dan zag ik nog iets wat ook heel snel kan maken, wat je nodig hebt zijn twee pollepels, een plankje en een paar spijkers. Hang de lepels aan het plankje op, doe er een kaarsje in en je hebt een leuke kaarsen houder! KLAAAR!

Dan iets heel lekkers. Een mini appeltaartje! How to: maak appeltaart deeg, doe het in een cupcake vorm, schil een paar appels, snij ze in kleine stukjes, doe er suiker en kaneel op en mix dat goed door elkaar, je kan er ook nog perzik door heen doen en rozijnen, doe het in de cupcake houdertjes van deeg, en doe het in de oven! KLAAR!


Dan iets wat ik heel graag een keer wil maken. Een kopjeskaars! Het ziet er zo leuk uit! Ik heb het al een soort van een keer gemaakt dus ik kan uitleggen hoe het moet: je hebt een kaars en een kopje nodig.
Kaarsen kan je overal kopen en een schattig kopje haal je bij de Blokker. Je hebt 2 pannetjes nodig. Zet een wat grotere pan op een laag vuur en hang er een iets kleiner pannetje in bekleed met aluminiumfolie in. Leg de kaars erin en laat hem smelten, haal de lont er uit en laat die opdrogen die heb je namelijk zo weer nodig. Leg de lont in het kopje en de bovenkant moet met iets vast gehouden worden (leg een sateprikker op de bovenkant van het kopje en knijp de bovenkant van de lont vast met een knijper). Giet de gesmolten kaars in het kopje en laat het drogen!
KLAAR!!!


Echt superleuke potjes om bijvoorbeeld je kwasten in te zetten! Wat heb je nodig: een potje, lintjes, een lijmpistool, tape, spuitverf. Wat je doet: spuit met de lijmpistool iets op de pot, bijvoorbeeld, Love, Welcome, Home enzovoort, laat het goed drogen! Dan plak je een stuk af met tape wat je niet met verf bedekt wilt hebben. Ga met de spuitverf (van de Action) over de lijm heen en over de andere stukken zonder tape. Laat dit ook goed drogen en haal daarna pas de tape weg. Doe een leuk lintje om de bovenkant en KLAAR!


Dit waren al mijn random DIY's / cadeautjes!
Kijk op de site www.welke.nl en vind nog meer leuke diy's!

xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten