5 okt. 2013

Action lippenstick


Laats waren Iris en ik in de Action. Ik zag iets liggen wat ik al eerder had gekocht en het mij best wel goed beviel, maar het eigelijk nooit nog een keer heb gekocht. Ik heb het over de lippenstift. Deze keer heb ik er eentje meegenomen die ik nog niet eerder had.

Ik kocht de Max make up lipsticks. In de kleur Purple Pink en Sheer pink. De lipstick bevat Vitamine E en Aloƫ Vera. Het zorgt er dus voor dat je lippen niet uitdrogen tijden het dragen van deze lipstick. Hmm best interessant. Aan de naam van Sheer Pink had ik al een beetje ingedachten dat het dus niet een hele dekkende kleur zou zijn maar nog wel zichtbaar,want sheer betekend een beetje doorzichtig. De andere kleur, Purple Pink zou ik normaal niet zo snel komen maar omdat het zo goedkoop is wilde ik het wel een keer proberen want zoals de naam al zegt is het Paars/Roze.


Hier boven zie je de ingredienten. Ook staat er op de verpakking dat de lippensticks niet op dieren zijn getest. In de ingredienten lijst zie je Beeswax en Parfume staan. Er zit dus bijenwas in om je lippen te verzachten. De parfum ruik je, het is een beetje vanille achtig.

Tijd om ze open te maken!

Ugh dit haat ik zo erg.


De verpakking ziet er vrij cheep uit vind ik zelf. Het is heel licht en de doppen gaan snel stuk. Wat ik ook best irritant vind is dat de lippensticks nog een centimeter uitsteken waardoor je ze dus snel kan beschadigen.Links Purple Pink en recht Sheer pink. Sheer pink heeft een heel mooi figuurtje en Purple pink is gewoon een kleur.


Hier zie je het patroontje in Sheer Pink beter. De kleur van de lippenstick is roze  met zilveren glittertjes.


Het is een best bijzondere kleur!

Tijd voor swaches !

Links boven Purple Pink en onder Sheer pink. Zoals ik al zei is Sheer Pink een beetje doorzichtig, ik vind het wel mooi voor over een andere lipstick. Purple Pink is op mijn arm wel echt paars.

Ik vind de kleuren op mijn lippen heel mooi!
Ik raad jullie deze lippensticks zeker aan, ze zijn super goedkoop: €0,89 cent, dat is dus ongeveer 45 cent per stuk!

doeg x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten