29 sep. 2013

Wishlist ♥

Heey, ik deel vandaag jullie mijn wishlist. Dus de dingen die ik graag zou willen of voor aan het sparen ben ♥
Als eerst wil ik als winterschoenen heel graag uggs. Maar ik kan echt niet kiezen tussen mini en classic short. Ik heb nu zwarte mini met knoop. Welk vinden jullie het leukst? zet bij de comments!!Dan dit sieradenkastje van Xenos. Ik had hem bij teske gezien klik hier voor haar artikel. Ik heb al gekeken bij de Xenos maar ik kan hem nergens vinden :( Weten jullie of hij nog steeds verkocht word?


De boeken van Style en Beauty van Lauren Conrad. Ik wil deze boeken al zo lang! Elke keer denk ik, ik ga ze NU bestellen maar dan nehh doe het andere keer wel. Misschien dat ik ze wel voor kerst vraag? Maar dat duurt ook weer zo lang :( Hebben jullie ervaring met de boeken?

Dan wil ik ook graag de magic nude foundation van L'oréal. Ik hoor hier zulke goede verhalen over! Maar ik ga hem denk deze week halen want bij etos is het 40 % korting op alles van l'oréal. Dus dat scheelt nogal wat!Een onesie lijkt me zo chil! Vooral op zo een koude winterdag op de bank met zo een ding aan, lijkt me echt heerlijk.


En als laatste zoek ik nog een spijkergilet of jasje, ik vind het bij andere zo leuk staan!


Dit was mijn wishlist van het moment. Wat zouden jullie graag willen?
zet bij de comments!

x Iris

2 opmerkingen:

  1. jah indd hoog ! ik vind lage uggs echt te lelijk gewoon... doe maar gewoon hoog ! ;)

    BeantwoordenVerwijderen