23 okt. 2013

ELF oogschaduw Butter Pecan ♥

Heey,
Wij hadden dus laatst een winactie opgestuurd gekregen en daarbij zat dus deze oogschaduw van elf . Ik ga hem vandaag voor jullie reviewen!Dit is hem, ik vind de verpakking er goed uitzien. Lekker simpel!

Dit is hem van dichtbij. Het zijn twee kleurtjes een licht bruinige kleur en een donkerbruine kleur. Het doosje is niet heel groot dus daarom kan je hem fijn meenemen. 


Dit is de pigmentatie op mijn vingers, heel goed! Het heeft een shimmer wat ik heel mooi vind bij deze oogschaduw. Wat mij wel een beetje tegenvalt is dat hij heel erg kruimelig is. Ik denk dat je dat wel gaat terug zien in je ooglook.


Ik vind de pigmentatie echt heel erg goed, en je kan er mooie ooglook mee maken. Dat het kruimelig valt eigenlijk wel mee. Ik ben heel enthiousiast over de oogschaduw. En vooral omdat het dus maar 1 euro is! 

Ik had er ook een look mee gemaakt. Maar alle foto's waren onscherp dus daarom heb ik helaas hier geen foto's van. Ik had de lichtste kleur op mijn bewegend ooglid gedaan,  en de donkere kleur in de crease. Ik blende de twee kleuren maar toen vervaagde de lichte kleur heel erg! Wel jammer maar als je iets meer aanbrengt valt het wel mee. Het kan ook komen omdat ik geen oogschaduwbasis heb gebruikt. 

x Noor

2 opmerkingen: