3 mei 2013

Primark, H&M

hoi allemaal!
vandaag zijn we naar Hoofddorp geweest!
pff.. wat was het druk, maar we zijn met een aantal leuke dingen thuis gekomen. In dit artikel laat ik zien wat ik gekocht heb!Als eerst was ik naar de H&M geweest. daar heb ik een mintgroen,mouwloos blousje gekocht voor maar €9,95!! die kon ik niet laten liggen! ook heb ik daar een grijs shortje gekocht met een tekstje onder aan voor €7,95.bij de primark zijn we allebei geslaagd!

als eerst heb ik een bikini hoesje gekocht. dit is voor als je naar het strand bent geweest en je bikini nat is, dat je hem daarin doet. hij is roze met glittersssss!!!
erop staat Beach Babe! deze was €3.
toen had ik een neon roze hempje gevonden. hij zit erg lekker. de bandjes aan de achterkant zijn naar elkaar toe getrokken en loopt wat wijder uit aan de onderkant. €5.
ook heb ik een wit t-shirt gevonden met een sun set en met de tekst california €3.
als laatst heb ik een bombre jack gekocht. hij is zwart met een goude rits. eerst was hij €15 maar toen ik bij de kassa aan kwam bleek hij €5 te zijn! ook heb ik een paar kleine dingetjes gekocht: haarklem €2, geurkaars vanille €1, lip balm vanille €1,50, nep nagels neon roze €1,50 en een breath spray dat leek ons wel grappig €1.

xx Noor


2 opmerkingen: