21 jun. 2013

Mijn 5 fijnste beauty producten van het moment♥

hayy ♥,
Ik heb vandaag een leuke tag voor jullie, nouja niet echt een tag maar een soort van.
Het heet 'mijn 5 fijnste beauty producten van het moment'. Lange titel he?
Haha, het was best moeilijk om te kiezen maar uiteindelijk heb ik de volgende producten gekozen!
Klik verder voor de informatie!


Ik ga het op een speciale volgorde doen; van basis naar eind. 
Ik begin dus met een dagcreme.
Dit is een dagcreme van Nivea en hij hydrateerd mijn huid erg goed. Ook zorgt hij ervoor dat mijn puistjes en pukkeltje wegblijven en mijn huid zacht maakt. Ik gebruik deze altijd voordat ik mijn foundation opdoe. Er zit vitamine E in en SPF 15. Wat ik ook erg fijn vind is dat hij waterproof is en daardoor mijn foundation dat ook word.

Wat ik dus al zei doe ik na mijn creme, foundation op. Ik heb die van de Hema en die hebben jullie al een paar keer voorbij zien komen. Hij heeft een prima dekking en ziet er niet 'cakey' uit als je hem op hebt. Ook is dit zeker een budget-proof aanrader want hij is maar 3 euro! Ik heb nummer 02. Wat wel een nadeeltje is dat hij niet echt lekker ruikt, maarja dat is na een paar minuten weggetrokken.

Daarna doe ik altijd mijn eyeliner op. Ook deze is van de Hema en hebben jullie ook al een paar keer voorbij zien komen. Hij heet Soft Eyeliner en het is een stift liner. Ik heb voor deze al een paar andere stift liners gehad maar daar ging het puntje heel snel op, dus dat het geen mooi zwart lijntje meer kan zetten, maar bij deze doet hij het nog prima, ondanks ik hem al een maand elke dag gebruik. Hij is nog steeds mooi zwart en blijft de hele dag zitten.

Daarna mijn mascara en ook deze hebben jullie al vaker voorbij zien komen haha. Het is de Maxfactor 2000 calorie dramatic volume. Ik gebruik deze eigenlijk al sinds ik mascara draag en vind hem onwijs fijn! Het geeft je wimpers een boost en worden mooi en vol. Ook geeft hij geen klontjes af en maakt je wimpers mooi los van elkaar.

Als laatste breng ik iets aan op mijn lippen. Ik doe dat nog niet zo heel lang omdat ik het niet zo mooi bij mij vond staan. Toch ben ik het mooi gaan vinden en dit is een lip cream van Essence en die vind ik heel mooi. Het is een niet te opvallende kleur (eigenlijk bijna niet), het is een beetje een nude kleur. Het is dus een cream en hij is mat. Dat vind ik fijn want dan plakt je haar niet zo aan je lippen! De kleur is 01 Velvet Rose. Dit is zeker ook een aanrader en hij is lekker budget want hij is maar 2 euro!


Dit waren mijn 5 fijnste producten!

wat zijn die van jou?

x Noor


4 opmerkingen:

 1. leuke tag. onze favo producten zijn action poeder, catrice blush rosewood forest, get big lashes van essence, fred said red nagelak van catrice en lippenstift van essence nummer57
  doei

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi, leuk hoor! Maar moet jehet niet afpoederne?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja klopt, maar dit zijn mijn favorite producten en ik heb toevallig producten die allemaal na elkaar komen. ik kon er maar 5 kiezen maar als ik er 6 had gemogen had ik mijn poeder er ook bij gedaan!

   Verwijderen