22 sep. 2013

Action mineral blush

Ik weet het, ik ben er een beetje laat mee want het ligt al een tijdje in de winkel, maar ik heb hem nou de hele zomer gedragen en vandaag dus een review er over. Ik heb het over de Action Mineral blush.
Niewschierig?? Klik dan snel verder ! :)

Een paar maanden of misschien een jaar geleden, lagen er blushes in de winkel maar natuurlijk net toen ik er een wilde kopen waren ze er niet meer, net als de poeder (< een oude post). Maar na een paar maanden keek ik even op de action site en gelukkig hadden ze weer nieuwe blushes in de verkoop.
Maar deze keer in een veel mooiere verpakking en het zag er qua kwaliteit ook beter uit.

Dit was niet de enige verpakking, er was ook nog een andere, een ronde maar die kleuren waren iets bruiner. Ook in deze vierkante verpakking was nog een iets bruinere kleur. Ik heb de meest felle kleur genomen die er was. In de kleur Rose.


Hier zie je de kleur beter, het is een mooie roze maar er zit ook iets van oud roze in. Best wel apparte kleur maar heel mooi.


Bij de blush zit ook nog eens een spiegeltje en een kwastje, ik vind het een best fijn kwastje, maar ik gebruik hem niet. Wat ik ook wel fijn vind is dat de blush en spiegel niet bij elkaar zitten maar appart, want door de poeder van de blush kan de spiegel heel vies worden en dat vind ik niet handig. 


Dit is de blush op mijn vinger, de pigmentatie is heel goed, en ook op mijn wang is hij heel mooi en gepigmenteerd.


En, woow, wat een pigmentatie op mijn arm!
Ik heb heel blij dat ik deze blush heb gekocht want ik heb hem bijna elke dag op!

Hij kostte maar €0,99 , en zijn nog steeds in de winkel te koop.

Doegg2 opmerkingen:

  1. OMFG niemand leest jouw blog je hebt geen een comment. Ik vind het wel leuk opzich maar ik volg allen www.teskuh.nl want zij is super. Maak je foto's groter en doe meer tekst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. niewschierig? Je bent toch 14 ga dan ook ff wat beter schrijven alsjeblieft dankjewel.

    BeantwoordenVerwijderen